Den mest magiske oplevelse

Buket, blomsterhavet Selinevej
Buket, blomsterhavet Selinevej
Dagens buket

Pluk blomster, pluk blomster.

Jeg er nok langt fra den første, som skriver om det her, men ikke desto mindre, så er denne oplevelse uden sammenligning den bedste gratis oplevelse jeg har haft i år!

Jeg taler om blomsterengen ved Selinevej på Vestamager.
Måske er du stødt på nogle smukke fotos på instagram, for blomsterhavet på Selinevej, er nærmest blevet det nye “Kirsebærtræerne på Bispebjerg Kirkegård”. hvilket er fuldt ud fortjent, for WOW hvor er det bare helt fantastisk smukt!!
Jeg fandt frem til det igennem en artikel, som en bekendt “grøn” ildsjæl havde lagt op i sit newsfeed på facebook.  (Tusind tak Tanja! )

Jeg havde ikke de store forventninger til hvad der ventede mig da jeg tog ud til adressen, som jeg havde fundet frem til i artiklen.  Jeg tænkte at der nok ikke var så mange mennesker derude og at blomsterne sikkert allerede var væk eller afblomstret, men jeg blev overrasket, virkelig overrasket!!!

Hvis man kigger på min instagram profil, så bliver man nok ikke overrasket over, at jeg ELSKER blomster. Det er for mig noget af det mest livsbekræftende, så det at jeg lige pludselig stod der, midt i det vildeste blomsterhav, var for mig næsten ikke til at rumme, og at jeg tilmed måtte plukke af dem ligeså tosset jeg ville gjorde at jeg nærmest havde en “ud af kroppen” oplevelse, det var simpelthen for godt til at være sandt!
Jeg blev helt euforisk og begyndte både at græde og grine på en gang, tænk at man kan være så heldig at få så fantastisk en oplevelse og så ovenikøbet helt gratis.
Vi lever i en verden med så meget ødelæggelse, kaos og katastrofe, så det er befriende engang imellem at blive mindet om, at vi heldigvis også lever i en verden, som har så meget smukt at byde på!

Jeg havde taget min familie med til blomsterengen og der løb vi rundt sammen med en saks og klippede af de smukkeste valmuer, kornblomster, morgenfruer og blomster jeg slet ikke kender navnet på.
Vi fik plukket de smukkeste buketter, som stadig står smukt her 4 dage efter. Det boost af lykke det gav mig, kan jeg stadig mærke, så har du ikke allerede været der, så er det bare om at komme afsted!

Selvom blomsterne nu har stået i fuldt flor i snart 2 uger, så er der stadig mange blomster at komme efter, om ikke andet, kan man samle frøstande og gemme dem til sin egen have eller altankasse til næste år!
Området forventes at blomstre frem til den første nattefrost og der går forhåbentlig et par dage inden det sker.

Det er Københavns Kommune, som har anlagt blomstermarken, på et nedlagt jorddepot. Det har de gjort for at kultivere jorden, fordi området skal gøres klar til en kommende byskov, og så har de tænkt, at alle ligesågodt kunne få glæde af de mange blomster, så de har inviteret alle til at komme forbi.
Tak til København Kommune for denne fantastiske mulighed.

Det kan være lidt svært at finde frem til blomstermarken, man kan enten køre dertil i bil via Selinevej eller cykle gennem Kalvebod Fælled ad Fasanskovvej.
Men skynd jer, for snart er eventyrmarken væk…

Læs mere om projektet her: Københavns nye byskov

 

Blomsterhavet ved Selinevej
Blomsterhavet ved Selinevej
Blomsterhavet ved Selinevej
Min smukke Viola, ren blomster kærlighed
Valmue, blomsterhavet ved Selinevej
Smukke Valmue

 

Skriv et svar